POLIŢIA ROMÂNĂ ESTE ÎN ALERTĂ! O fată de 13 ani a fost răpită din curtea casei!

849
1
POLIŢIA ROMÂNĂ ESTE ÎN ALERTĂ! O fată de 13 ani a fost răpită din curtea casei! - caldararmaria10feb-1644476395.jpg

Articole de la același autor

O fată de 13 ani a fost răpită miercuri seara, din curtea unei case din oraşul Tălmaciu, de patru persoane necunoscute, minora fiind băgată cu forţa într-o maşină, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, scrie Agerpres.


"La data de 9 februarie, în jurul orei 21,20, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 13 ani, Căldărar Maria, din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în curtea unui imobil din localitatea Tălmaciu, a fost luată cu forţa de patru persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută'', se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.


La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru identificarea autoturismului în cauză.


S-a declanşat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză, mai precizează IPJ Sibiu.


Cei care pot oferi date care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 


Comentează știrea

george achim
11 februarie 2022
asa si /

ce ne intereseaza pe noi ce fac tiganii?ati pus in alerta atattia oameni pt niste ciori .astia asa fac ei,rapesc copilele, se inteleg cu familia apoi , si le marita la 12 -13 ani..astia traiesc in evul mediu.La Caracal ati dat o in bara ,au murit copilele alea ,cu zile .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.489 secunde