Când vor fi alimentate voucherele de 50 de euro. Anunțul ministrului Marcel Boloș

302
Când vor fi alimentate voucherele de 50 de euro. Anunțul ministrului Marcel Boloș - marcel-1655632502.jpg
Cele 300.000 de vouchere în valoare de 50 de euro vor fi alimentate cu bani săptămâna viitoare, a anunțat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, în direct la Realitatea Plus. Acesta a mai precizat că tot săptămâna viitoare ar urma să mai fie trimise către beneficiari alte 500.000 de carduri.


"1.000 au fost încărcate în cursul zilei de vineri. Urmează, de luni, ca toate celelalte 300.000 de carduri care au fost deja distribuite să fie încărcate, banii există în conturi, au fost transferați de la Ministerul Finanțelor pentru întreaga tranșă de 700 de milioane de lei, deci nu avem probleme de lichiditate, singura problemă este că trebuie să se emită cardurile și să le putem distribui conform angajamentelor pe care ni le-am asumat.

Săptămâna următoare o altă tranșă de 500.000 de carduri va fi gata și vor fi distribuite. 


Am menționat că procesul de trimitere a cardurilor este unul destul de anevoios, pentru că este vorba de suportul de plastic, dar și de microcipare, dar ne vom încadra în calendar", a afirmat ministrul

Așa cum s-a precizat încă de la lansarea programului, este vorba de o compensare parțială a creșterilor de prețuri, de aceea am și stabilit cuantumul voucherelor în euro, tocmai pentru a ține cont de evoluția schimbului valutar și a prețurilor în această perioadă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.448 secunde