Caniculă la Constanța. Se spală șoselele și puncte de prim ajutor în parcuri

317
1
Pentru prima data după mulți ani de zile, se spală în sfârșit șoselele și la Constanța. Măsura a fost luată de autoritățile locale și impusă firmei de salubritate pe perioada caniculei.


De asemenea, toate pavilioane de vară pentru pensionari au fost dotate cu dozatoare cu apă rece. În plus, RAJA a amplasat câte un cort în zona City Park Mall, la Delfinariu, în stația de autobuz și în Tomis III, lângă sediul ANAF, unde trecătorii se pot răcori. În fiecare punct de prim ajutor, între orele 10 și 18, este personal medical specializat.


"Pentru prevenirea incidentelor în timpul perioadelor cu temperaturi ridicate, rugăm cetățenii să evite expunerile la soare în special în intervalul 12 - 16, iar în cazul deplasărilor se recomandă folosirea mijloacelor de protecție (pălării, umbrele, ochelari de soare) și consumul de lichide", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Constănțenii pot semnala permanent orice problemă la numerele de telefon 0241/55.00.55 și 0241/48.81.66.


Comentează știrea

colo
25 iulie 2016
Titlul gresit ???

Titlul articolului este gresit , putem spune cel mult ca se ,,stropeste sau uda " bulevardele din Constanta , dar sa se spele , cred ca este o gluma proasta. Personal am intalnit o masina la semaforul de la Casa De Cultura , nici macar nu au inchis sistemul de udare cat au stat la semafor , lasand in urma o balta mare . Nu are sens sa discutam de peria rotativa ce trebuia sa curete asfaltul pentru ca nu exista pe acea masina .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4217 secunde