Caniculă și disconfort termic, la Constanța

167

Articole de la același autor

Vremea caniculară persistă în județul Constanța, iar meteorologii au emis o avertizare cod galben de temperaturi foarte ridicate și disconfort termic. Va fi caniculă în Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei și în sudul și centrul Moldovei. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35 - 36 de grade și, izolat, 37 de grade, iar indicele de temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități, astfel că disconfortul termic va fi accentuat.

De asemenea, indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 de unități pe arii restrânse și în restul zonelor de câmpie și podiș. În sud-estul teritoriului, vremea se va menține caniculară și la sfârșitul săptămânii.

În județul Constanța, este vizată de codul galben toată zona de vest, însă va fi foarte cald și pe litoral. Valorile termice se vor încadra între 21 și 30 de grade Celsius. Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul doar adie ușor. Maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 21 de grade Celsius. Și în week-end va fi arșiță, cu temperaturi de 22 - 30 de grade sâmbătă și 24 - 31 de grade duminică. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4654 secunde