Cum va fi vremea weekendul acesta, la Constanța

213
Cum va fi vremea weekendul acesta, la Constanța - vremeasursafemeia-1592583286.jpg

Articole de la același autor

Vremea rămâne instabilă și furtunoasă, weekendul acesta, la Constanța. Meteorologii mențin avertizările de ploi torențiale până luni, 22 iunie, așa că, dacă vă faceți planuri pentru acest sfârșit de săptămână, trebuie să fiți pregătiți și de averse.

Astfel, începând de sâmbătă, de la ora 10, și până luni, la ora 10, județul Constanța se va afla sub cod galben de furtuni. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25 – 30 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, 40 – 60 de litri pe metru pătrat. De asemenea, potrivit meteorologilor, gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării și în prima parte a săptămânii viitoare.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este preponderent înnorat și vântul suflă slab, dinspre vest. Maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. Sunt așteptate averse însoțite de furtuni cu fulgere. Peste noapte, norii rămân în zonă și va mai ploua slab. Termometrele vor indica minimum 19 grade. Duminică, se va mai răci puțin, până pe la 25 de grade pe timpul zilei și 18 grade noaptea. Vor mai fi ceva înnorări și este posibil să picure. Apoi, noaptea se va însenina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Iunie 2020
Stire din Social : Vreme caldă, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.9941 secunde