COD PORTOCALIU de furtuni, la Constanța

724
COD PORTOCALIU de furtuni, la Constanța - codportocaliu-1592122427.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de vreme severă, în întreaga țară.

Începând cu ora 13, jumătatea continentală a județului Constanța și județului Tulcea, precum și aproape toate zonele din țară vor fi sub cod portocaliu de ploi torențiale, însoțite de fenomene meteo periculoase. Potrivit meteorologilor, în după-amiaza zilei de duminică și în prima parte a nopții de duminică spre luni (14 - 15 iunie), în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova și local în Muntenia, Dobrogea și Oltenia vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 de litri pe metru pătrat și pe arii restrânse 50 - 80 litri pe metru pătrat. Vor fi căderi de grindină de medii și mari dimensiuni, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70-80 km/h) și frecvente descărcări electrice.

De asemenea, zona litorală a județului Constanța și a județului Tulcea, precum și județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și municipiul București rămân sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată până marți dimineață, în jurul orei 10.

Sunt așteptate ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25 - 30 de litri pe metru pătrat și pe arii restrânse 40 - 60 de litri pe metru pătrat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Iunie 2020
Stire din Social : Vreme caldă, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.6165 secunde