Aprecieri pentru polițiștii de frontieră constănțeni aflați în misiune în Marea Egee

144
Aprecieri pentru polițiștii de frontieră constănțeni aflați în misiune în Marea Egee - navasursapolitiadefrontiera-1592122640.jpg

Articole de la același autor

În perioada 18 mai - 14 august 2020, Poliția de Frontieră Română participă, conform angajamentelor asumate de România ca stat membru al UE, la Operațiunea "POSEIDON 2020", organizată sub egida FRONTEX, prin detașarea navei maritime de patrulare MAI 1103 - proiect P-157 din cadrul Gărzii de Coastă.

Nava maritimă de patrulare a Poliției de Frontieră Române și primul din cele două echipaje aflate prin rotație la bordul acesteia îndeplinesc misiuni de patrulare, supraveghere, de căutare și salvare în Marea Egee, alături de mijloacele tehnice și echipajele celorlalte state membre U.E. participante la operațiune.

Pe 9 iunie, nava MAI 1103 a fost vizitată de către o delegație elenă formată din: Giannis Plakiotakis, ministrul Transporturilor Maritime și al Politicii insulare, vice-amiral Kliaris Theodoros, șeful Gărzii de Coastă Elene, Christiana Kalogirou, guvernator regional al Mării Egee de Nord.

Pe timpul vizitei, vice-amiral Kliaris Theodoros a transmis mulțumiri echipajului navei pentru modul de îndeplinire a misiunilor încredințate, a modului de cooperare cu celelalte autorități implicate în supravegherea frontierei maritime. De asemenea, acesta și-a exprimat speranța că Poliția de Frontieră Română va oferi în continuare sprijin Greciei în cadrul operațiunilor sub egida FRONTEX pentru a securiza frontiera maritimă.

La bordul navei s-au înmânat plachete reprezentative.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6846 secunde