Caravana Isteților revine la Maritimo

158
Caravana Isteților revine la Maritimo - galacaravanaistetilor-1466007874.jpg
Caravana Isteților revine la Maritimo Shopping Center, ca invitat special, dând startul la voie bună sâmbătă, 18 iunie, de la ora 14.00, în zona info-desk a centrului comercial. 


Alături de Gabriela Calițescu, prietena copiilor isteți, și întreaga sa echipă, la întâlnirea cu prichindeii va fi prezent și cățelușul Bubu, cel mai bun prieten, care le va da sfaturi celor mici în paginile revistei care îi poartă numele. 


Timp de patru ore, însoțiți de părinți și bunici, cei mici vor prezenta cele mai frumoase momente ai căror protagoniști au fost pe parcursul anului colar 2015 - 2016 în cadrul Galei Caravanei Isteților, organizată la Maritimo Shopping Center. 


Astfel, în program vor fi incluse momente artistice susținute de copii din grădinițe și școli ale județului Constanța, jocuri, concursuri cu premii, precum și multe alte surprize. Una dintre ele a fost dezvăluită de organizatori: în cadrul Galei Caravana Isteților vor fi acordate "Plachetele de Excelență" pentru minunatele momente prezentate în cadrul proiectului. Iată câteva dintre cele mai apreciate evenimente educative: "Biciclistul", "Echipamentul de protecție - spațiile și regulile de circulație specifice" sau "Sunt puternic, inteligent și știu să fiu în siguranță!". 


Partenerii proiectului sunt: Maritimo Shopping Center, revista "Bubu - cel mai bun prieten", Ministerul Educației Națio-nale și Cercetării Științifice, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Inspectoratul General al Poliției Române - Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Agenția pentru Protecția Mediului, DHS - Viața prin mișcare, Draga mea pentru copii - Burda România, UNESCO România, San Giorgio Appalti, Bambino Party, Rochii de Lux și Palazzo Italia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0276 secunde