Târg de Sănătate și frumusețe la Maritimo, week-endul acesta

200
Târg de Sănătate și frumusețe  la Maritimo, week-endul acesta - targmaritimo-1460567219.jpg

Articole de la același autor

Doamnele și domnișoarele sunt așteptate week-endul acesta la Maritimo Shopping Center, la Târgul de sănătate și frumusețe al Primăverii. Evenimentul reunește cele mai importante companii medicale la nivel regional și cele mai apreciate saloane de înfrumusețare și centre de sănătate SPA și Wellness.

Evenimentul se adresează publicului larg și reprezintă o oportunitate de actualizare a informațiilor privind gama de servicii medicale și de înfrumusețare disponibilă în Constanța.

Vizitatorii vor putea face un tur printre standurile expozanților, urmând să descopere cele mai moderne metode de tratare a diverselor afecțiuni, să se informeze cu privire la serviciile medicale de care pot beneficia în cadrul celor mai apreciate unități de profil din județ, să ia contact cu medici, specialiști, profesioniști din domeniul medical cărora le pot cere un sfat și au ocazia de a-și personaliza un pachet de servicii de sănătate, cu un discount oferit exclusiv în perioada târgului. De asemenea, pot participa la tombola cu premii în vouchere gratuite la pachete de analize, consultații și alte investigații medicale, terapii de remodelare corporală, tratamente faciale și ședințe de masaj. Totodată, în sectorul dedicat frumuseții, vizitatorii se pot înscrie pentru diverse demonstrații live de make-up și pentru variate tehnici de înfrumusețare.

Programul de vizitare este de vineri până sâmbătă, în intervalul orar 10 - 22. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5163 secunde