Pietre prețioase și fosile de dinozauri, la ExpoMineralia, în Maritimo!

408
Pietre prețioase și fosile  de dinozauri, la ExpoMineralia, în Maritimo! - pietrepretioase-1455819086.jpg

Articole de la același autor

Toți cei care dorim să îi surprindem pe cei dragi cu daruri aparte avem parte de o surpriză, în această perioadă, la Maritimo Shopping Center. Astfel, cadourile potrivite pot fi găsite la ediția-eveniment a Târgului de Minerale și Bijuterii ExpoMineralia.

În așteptarea zilei de Dragobete și a Mărțișorului, locuitorii Constanței sunt invitați să descopere pietrele dedicate acestor zile, precum și multe alte propuneri de cadouri pentru toate preferințele. Începând de miercuri, 17 februarie, și până duminică, 21 februarie, clienții care vor să își impresioneze apropiații pot descoperi bijuterii în tendințele actuale ale modei, adaptate unor stiluri variate.

Pentru iubitoarele de ac-cesorii, ExpoMineralia propune o colecție impresionantă de peste 150.000 de articole, lucrate cu o deosebită măiestrie. Cerceii, colierele, inelele, brățările, broșele, accesoriile și decorațiunile diverse sunt doar o parte dintre piesele care pot fi oferite cadou.

Bijuteriile ExpoMineralia sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre prețioase și semiprețioase, care provin din peste 50 de țări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor. Clienții își pot personaliza darul, alegând pietre care se potrivesc zodiei persoanei care îl va primi sau roci cu proprietăți terapeutice.

Tot aici, constănțenii vor putea admira și chiar achiziționa piese de colecție cu o vechime de zeci de milioane de ani, printre care rămășițe de dinozaur și multe alte fosile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5539 secunde