Vloggerii români se întâlnesc, în week-end, la Maritimo

335
Vloggerii români se întâlnesc, în week-end, la Maritimo - vloggeriimaritimo-1454431849.jpg

Articole de la același autor

Maritimo Shopping Center găzduiește sâmbătă, 6 februarie, o nouă ediție YouStars. Sunt așteptați să participe numeroși vloggeri consacrați din România, dar și oameni care, pur și simplu, pun pasiunea mai presus de toate. Cei interesați sunt așteptați să îi cunoască pe Tequila, Vlad Coste, Alexandru Don, Unguru’ Bulan, Laura Giurcanu, Laura Musuroaea, Noaptea Târziu și Romercial.

YouStars este un proiect în premieră în România, început la Oradea și continuat în Pitești și Constanța, în care sunt implicați tineri ce transmit noii generații dorința de a crește și de a evolua constructiv. Conceptul presupune sprijinirea tinerelor talente și afirmarea lor la nivel național, precum și sprijinirea persoanelor defavorizate. Evenimentul se bucură de mare succes în rândul tinerilor, la fiecare spectacol participând peste 2.000 de persoane.

La evenimentul organizat în Constanța, organizatorii și-au propus să sprijine campania umanitară "Am nevoie de lapte", un proiect al Fundației Baylor - Marea Neagră, care se adresează familiilor tinerilor infectați cu HIV din Constanța și le acordă sprijin pentru a avea copii sănătoși. Scopul acestui proiect este reducerea riscului transmiterii postnatale a infecției cu HIV prin asigurarea condițiilor minim necesare pentru ca mamele infectate să nu fie nevoite să alăpteze la sân.

Programul special pregătit de organizatori va fi unul interactiv, în care vloggerii vor răspunde la întrebări și la provocările venite din partea publicului. Vor exista și demonstrații live ale youtuberilor. Spectacolul se anunță a fi unul de zile mari, iar constănțenii se vor întâlni cu favoriții lor din mediul online.

Evenimentul este organizat de Maritimo Shopping Center, în colaborare cu Cosmin Andrei Neacșu și Asociația EcoSim Events. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4931 secunde