Week-end-ul reducerilor și concerte Connect-R și Ruby, la Maritimo!

309
1
Week-end-ul reducerilor și concerte Connect-R și Ruby, la Maritimo! - maritimo-1452782874.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începe Week-end-ul Reducerilor la Maritimo Shopping Center. Reprezentanții centrului comercial anunță că acest final de săptămână este dedicat în totalitate reducerilor.

Toate brandurile importante găzduite în spațiul binecunoscut își așteaptă clienții cu surprize plăcute, reducerile începând de la 20 la sută și mergând până la 80 la sută. Acestea sunt aplicate atât la haine, încălțăminte și acce-sorii de iarnă, cât și la jucării, gadget-uri, telefoane, tablete, laptop-uri etc.

Și, pentru că atmosfera de sărbătoare de după… sărbători trebuie animată cum se cuvine, reprezentanții Maritimo au pregătit două super-surprize muzicale. Sâmbătă, de la ora 18.00, în foierul centrului comercial va concerta Connect-R, iar duminică, de la aceeași oră, este așteptată cântăreața Ruby. Cei doi artiști vor fi protagoniștii a două mega concerte, ce vor include toate superhiturile lor. Intrarea este gratuită și sunt așteptați toți constănțenii care vor să-și petreacă serile de sâmbătă și duminică într-un mod dinamic, pe acordurile muzicii de bună calitate. 

Comentează știrea

Ioana
15 ianuarie 2016
Faci bani online!

Vă puteți transforma viața în ceva frumos – o experiență de libertate, bucurie, sănătate, fericire și prosperitate – doar dorind asta și, în același timp, refuzând să acceptați și să întrețineți, în același timp, orice gânduri contradictorii. Totul depinde de voi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Seară emoționantă  cu Ducu Bertzi
Pagina a fost generata in 0.5139 secunde