Concert de Crăciun la Teatrul Național "Oleg Danovski"

261
Concert de Crăciun la Teatrul Național

Articole de la același autor

Pentru a intra cu adevărat în atmosfera de sărbători, orchestra și corul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" ne invită, în acest week-end, la Concert de Crăciun. Sâmbătă, începând cu ora 18,30, pe scena din Sala Teatrului vor urca soliștii Elena Rotari, Daria Rotari, Ionela Duma, Doru Iftene și Georgiana Costea. Maestrul de cor este Adrian Stanache. La pian se va afla Gabriela Oprea, iar dirijor va fi maestrul Radu Ciorei.

De asemenea, artiștii ne-au pregătit și un concert de anul nou, duminică, pe 10 ianuarie, tot de la ora 18,30. Invitat special este dirijorul Romolo Gessi, dirijor al Teatrului "Giuseppe Verdi" din Trieste.

Și dacă vreți și mai mult, după sărbători, sâmbătă și duminică, pe 16 și 17 ianuarie, suntem așteptați la un regal cu "Rigoletto" lui Giuseppe Verdi și cu "Tosca" lui Pucini. Regia artistică a spectacolului "Rigoletto" este semnată de Emil Strungaru, iar scenografia de Grigore Gorduz. Participă soliștii Robert Nagy și Ștefan Ignat din București, Smaranda Drăghici, Constantin Acsinte, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Laurențiu Severin, Marius Eftimie, Andrei Băican, Iulian Bratu, Ionela Duma, Silvia Simionescu, Octavian Minea. Dirijor va fi maestrul Gheorghe Stanciu.

"Tosca" de Giacomo Puccini este în regia artistică a lui Gheorghe Bărbulescu, iar scenografia este realizată de Șerban Jianu. Soliști vor fi Akiko Hayakawa din Japonia, Răzvan Săraru, Ștefan Popov din București, Laurențiu Severin, Doru Iftene, Constantin Acsinte, Iulian Bratu și Mihaela Ionescu. Dirijor va fi Koichi Inoue, din Japonia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4761 secunde