Spectacolele zilei

149
1
Spectacolele zilei - spectacolelezilei-1454430786.jpg

Articole de la același autor

În foyer-ul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", astăzi, de la ora 18,30, este programată o Seară Camerală. Își dă concursul Trio "Resonance": Carmen Simion (vioară), Adeline Penescu (violă), Carmen Tegze-șiu (violoncel). 


Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" le propune astăzi, de la ora 10, prichindeilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, spectacolul "Povestea porcului". Piesa pe muzica lui Dan Bălan are scenografia realizată de Adrian Ștefănescu, iar regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu.


Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Ce facem în weekend, la Constanța
Marţi, 19 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru copii
Pagina a fost generata in 0.5227 secunde