Important proiect educativ, reluat pentru a patra oară la Liceul "C.A. Rosetti"

354
2
Important proiect educativ, reluat pentru a patra oară la Liceul

Articole de la același autor

Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" a lansat, zilele trecute, cea de-a patra ediție a proiectului educativ județean "Cu civism și responsabilitate, din școală către societate", în prezența reprezentanților școlilor implicate și ai partenerilor din comunitatea locală.
Printre activitățile propuse, se numără: concursul de scenete pornind de la cazuri reale trăite de elevi intitulat "Să manifestăm spirit civic - Să luăm atitudine !", un alt concurs de desene, machete, referate științifice sau albume foto pe tema activității, cu titlul "Dezvoltarea abilităților de viață pentru 


o dezvoltare durabilă", o prezentare și dezbatere de referate și comunicări științifice "Pentru un viitor sustenabil", simpozion pentru cadre didactice intitulat "Cu responsabilitate, din școală către societate", concurs pe tematică rutieră "Valori și res-ponsabilitate - Elevi disciplinați în trafic" și nu în cele din urmă diseminarea activităților derulate în cadrul proiectului "Jurnalul și panoul publicitar al proiectului". 


De asemenea, s-au încheiat parteneriate cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța - Serviciul Rutier și Secția 5 și cu nu mai puțin de 18 unități școlare și două grădinițe, atât din mediul urban, cât și din mediul rural. Acestea sunt: Școlile gim-naziale cu clasele I-VIII nr. 3 "Ciprian Porumbescu", nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu", nr. 7 "Remus Opreanu", nr. 18 "Jean Bart", nr. 29 "Mihai Viteazu", nr. 22 "I.C. Brătianu", nr. 37 și structură Grădinița 38, Școala nr. 1 Lumina, Liceul Tehnologic "Ioan N. Roman", Liceul Teoretic "George Călinescu", Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca", Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, Școala Gimnazială Tuzla, Colegiul Agricol Poarta Albă, Liceul Tehnologic Independența, Liceul Tehnologic Topraisar, Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" Cumpăna și Grădinița Rosetti Constanța.


Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

vicol marian
3 februarie 2016
istorieeeee

vreau sa predau la liceul rosetti pentru ca la decebal sunt prea multe cerinte. nu mai fac fatza.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Seralul nu mai are căutare
Pagina a fost generata in 0.3308 secunde