Concert Ruby și Dorian, de Ziua Îndrăgostiților, la Maritimo

229
1
Concert Ruby și Dorian, de Ziua Îndrăgostiților, la Maritimo - concertrubysidorian-1455126519.jpg

Articole de la același autor

În week-end-ul îndrăgostiților, Mari-timo Shopping Center a pregătit pentru constănțeni numeroase surprize și posibilități de petrecere a timpului alături de cei dragi.


Săptămâna aceasta, pe lângă cum-părăturile aferente perioadei în care ne aflăm, Maritimo vă invită să petreceți momente de neuitat cu ocazia Sfântului Valentin. În decorul special gândit de către organizatori de Ziua Îndrăgostiților, vă puteți fotografia alături de cei dragi, în atmosfera acestei sărbători. Un foto-graf profesionist, cu o cabină foto vintage, va imortaliza momentele cu îndrăgostiții care doresc să păstreze o amintire frumoasă în acest decor. Fiecare cuplu va primi, pe loc, cadou o fotografie pe suport magnetic. 


De asemenea, chiar de Ziua Îndră-gostiților, pe 14 februarie, începând cu ora 18.00, la Maritimo Shopping Center ne întâmpină, într-un concert incendiar, Ruby și Dorian. Intrarea este liberă și sunt bineveniți toți cei cu chef de distracție și muzică bună.


Comentează știrea

maria
14 februarie 2016
Colaborare part-time

O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Adrian Naidin, în Club Doors
Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Trei concerte de forță, la Club Doors
Pagina a fost generata in 2.926 secunde