Care sunt cele mai căutate locuri de muncă, în România

248
2
Care sunt cele mai căutate locuri de muncă, în România - caresuntcelemaicautate-1414078319.jpg

Articole de la același autor

Tinerii în căutarea unui job vor să intre mai ales în domeniul vânzărilor și al marketing-ului. Potrivit unui studiu recent, realizat de un site de recrutare online, interesul candidaților se îndreaptă mai degrabă către zona vânzărilor, a marketing-ului, a recrutărilor și a job-urilor din domeniul administrativ.

Așadar, cea mai atrăgătoare poziție s-a dovedit a fi trainee, urmată de un internship în resurse umane. Pe podium a urcat și poziția de recepționist, la foarte mică distanță față de cea de recrutor.

Agent servicii clienți ocupă un onorabil loc cinci și desparte astfel job-ul de recrutor de unul asemănător, reprezentant HR. Assistant manager și office assistant, cele care reprezintă domeniul administrativ în topul celor mai căutate 10 job-uri de către tinerii români, se regăsesc pe locurile șapte și opt, în timp ce collection officer și reprezentant customer închid acest top.

Atrași de oferta din vânzări

Chiar dacă în primele 10 job-uri care au strâns cele mai multe aplicări vânzările nu se diferențiază de alte domenii, lucrurile se schimbă radical atunci când aruncăm o privire și către celelalte 40 de poziții care succed.

Cu toate că atunci când vine vorba de locurile de muncă existente în online primul pas pe care tinerii îl fac este să selecteze domeniul și localitatea în care vor să activeze, brand-ul e următorul criteriu pentru alegerile lor. 

Comentează știrea

Relu
27 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

nicu
28 octombrie 2014
afaceri

Vreti sa obtineti un venit suplimentar lucrand online cateva ore pe zi? Pentru detalii, trimiteti textul "info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Octombrie 2014
Stire din Social : Cum își caută tinerii de muncă
Vineri, 24 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Bunele maniere la birou
Vineri, 24 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Semne că riști să-ți pierzi jobul
Pagina a fost generata in 0.6667 secunde