Care sunt simptomele Kraken, cea mai transmisibilă tulpină a coronavirusului

284
Care sunt simptomele Kraken, cea mai transmisibilă tulpină a coronavirusului - covid-1674053755.jpg

Articole de la același autor

Kraken, varianta super-transmisibilă de Covid XBB.1.5 se poate răspândi cu aproape 40% mai repede decât predecesorii săi, ceea ce înseamnă că în curând ar putea deveni cea mai dominantă tulpină în întreaga lume. În SUA este deja dominantă, iar experții în sănătate publică spun că același lucru s-ar putea întâmpla și în Europa peste două luni,potrivit Gândul


Simptomele Kraken au fost până acum raportate a fi similare cu cele ale Omicron. Dr Allison Arwady, comisarul Departamentului de Sănătate Publică din Chicago, consideră că simptomele Kraken nu au suferit o schimbare masivă față de cele ale Omicron, precizează express.co.uk.



Care sunt simptomele Kraken


”Vedem că mai mulți oameni au de fapt simptome asemănătoare răcelii. Oamenii sunt mai puțini susceptibili de a avea acele semne asemănătoare gripei, cum ar fi să se simtă foarte rău și să aibă febră mare. Acesta este, mai ales, cazul persoanelor care sunt vaccinate anti-Covid, care dezvoltă simptome mai puțin severe. Asta înseamnă că semne precum nasul care curge, durerea în gât, tusea și congestia pot fi de așteptat să fie des întâlnite”, a declarat Dr Allison Arwady.


Strănutul, durerile de cap, vocea răgușită, durerile musculare și simțul mirosului alterat sunt alte caracteristici ale celei mai transmisibile subvariante Covid de până acum.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4404 secunde