Carne tocată veche, pește stricat, marfă neetichetată / Ce au găsit inspectorii OPC la două restaurante din MAMAIA

3527
3
Carne tocată veche, pește stricat, marfă neetichetată  / Ce au găsit inspectorii OPC la două restaurante din MAMAIA - ce-1407320385.jpg

Articole de la același autor

Președintele ANPC a efectuat, în urmă cu puțin timp, un control la Hotelul Victoria din Mamaia. Inițial, controlul a vizat procedura de cazare, ca urmare a plângerilor înregistrate ieri din cauza întârzierilor.

Ulterior, controlul a fost extins și la bucătăria restaurantului, unde au fost găsite numeroase nereguli precum: pește neetichetat, prezentând miros urât, carne tocată veche amestecată cu proaspătă, chifteluțe congelate și multe altele, motiv pentru care a fost suspendată activitatea restaurantului, iar amenda dată este de 10000 lei.



Carne stricată și prosude expirate, la Restaurantul Național


De asemenea, reprezentanții de la Protecția Consumatorului au efectuat și un control în bucătăria restaurantului din cadrul Hotelului Național din Mamaia. În urma verificărilor, au fost depistate numeroase nereguli. Produse expirate, mezeluri și carne stricată. În ultima clipă, cei din conducerea autoservirii au aruncat în gunoi produsele despre care știau că nu sunt în regulă, astfel că cei de la OPC au găsit cantități mari de alimente alterate în gunoaie. În timpul controlului, restaurantul era plin de turiști.


Comentează știrea

carapcea
6 august 2014
Stricate

Cei ce servesc masa la autoservire (candva eram si eu unul din ei), nu fac altceva decat, sa-si riste sanatatea. Mancarea sat ore'n sir la temperaturi de 50-60grade si este normal sa se altereze. La fel se intampla cu puii la rotisor, shaorma, acel peste ordinar prajit cu mate cu tot in ulei de'o suta de ani, etc........... Incercati mai bine la restaurant, preturile sunt la fel, iar igiena si garantaia este net superioara, cine a trecut printr-o bucatarie stie ce spun. Pofta buna tuturor !

petre tanase
6 august 2014
Atentie OPC !!

Duduia controloare de la OPC era indicat si chiar de bun simt sa-si acopere tufa de par din cap inainte de a se ocupa sa scormoneasca prin mancaruri. Rusine duduita , matale acum ar trebui sa fii zburata din postul pe care-l ai iar cei care vand mancare stricata , atenteaza grav la sanatatea publica si ar trebui bagati degraba dupa gratii !!!

eva
11 decembrie 2014
munca la domiciliu

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6257 secunde