Cartierele Constanței sunt "pulverizate" împotriva insectelor

227
Cartierele Constanței sunt

Articole de la același autor

Mai mulți președinți și administratori ai asociațiilor de proprietari din zona Tomis II au participat, ieri seară, la acțiunea de dezinsecție. Echipele Primăriei Constanța au răspuns întrebărilor legate de substanțele folosite și programul după care se desfășoară intervențiile în municipiu. Celor prezenți li s-a alăturat și un reprezentant al Direcției de Sănătate Publică.


Societatea responsabilă de reducerea numărului de insecte care produc disconfort continuă astăzi acțiunile de dezinsecție în cartierele Faleză Nord, Centru, Peninsulă și I.C. Brătianu, iar mâine se va acționa în stațiunea Mamaia, cartierele Tomis Plus, Palazu, Compozitori, Tomis Nord și parcul Tăbăcărie. Concomitent, platformele de gunoi sunt stropite împotriva insectelor și sunt igienizate.


Menționăm faptul că substanțele folosite de Primăria Municipiului Constanța sunt SolfacTrio Ec 200 și Deltatim plus, soluții avizate de Ministerul Sănătății și care au o sferă largă de acțiune destinată combaterii insectelor care produc disconfort (țânțari, muște, căpușe, gândaci, furnici, etc.). Pentru a combate insectele se folosesc 1,5 litri de soluție pentru 100 de litri apă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6897 secunde