Cartierul Casa de Cultură din Constanța, fără curent electric

219
Cartierul Casa de Cultură din Constanța, fără curent electric - curentelectricintrerupator7-1504109847.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 9 și 17, sunt afectați consumatorii de pe străzile de pe strada Poporului nr. 121 - 121 bis, cu sediul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Constanța, precum și în orașul Cernavodă, pe străzile Independenței, Oituz, Gheorghe Doja, Păcii și Avram Iancu, cu cartierul Barăci Columbia, întrerupere totală.

În restul județului, în același interval, sunt anunțate întreruperi parțiale în localitățile Dunăreni, Chirnogeni, Lanurile și întreruperi totale în localitatea Casicea. De asemenea, tot între orele 9 și 17, se va opri curentul parțial în localitatea Valu lui Traian, cu străzile Mihai Eminescu, Haltei, Tudor Vladimirescu, Calea București, Luncii, A.I. Cuza, Hasancea, Împărat Traian, București, Dorului, Plaiului, Dunării, Mureșului și Soarelui. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4276 secunde