Cartierul Coiciu, fără curent electric

334
Cartierul Coiciu, fără curent electric - curent-1561057212.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Coiciu nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Coiciu, de pe strada Poporului, tronsonul delimitat de străzile Izvor și Theodor Burada, numerele cuprinse între 78 și 209A, strada Poporului, cu magazinele de piese auto, materiale de construcții și instalații sanitare, strada Baba Novac, tronsonul delimitat de străzile Poporului și Merișor, numerele cuprinse între 1 și 33, strada Străjerului, tronsonul delimitat de străzile Baba Novac și Fulger, numerele cuprinse între 71 și 110, strada Merișor, tronsonul delimitat de străzile Baba Novac și Fulger, numerele cuprinse între 88 și 114, respectiv strada Ion Nenițescu. 


XXX 
În restul județului, între orele 8.30 și 16.30, sunt anunțate întreruperi în localitatea Neptun, în zona hergheliei, precum și la blocurile de locuințe. De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în orașul Năvodari, pe străzile Albinelor, Culturii, Ogorului și Rândunelelor, în localitatea Gârliciu, pe străzile Gheorghe Doja, Mihai Eminescu, Valea Gârliciului, Aurel Vlaicu, Castelelor, Independenței și Badea Cârțan, precum și în localitatea Horia. 


Iar între orele 15 și 20, se lucrează în localitatea Hârșova, pe străzile Vadului, aleea Sportului, Gropilor, Horia, Traian, inclusiv sediul Spitalului Hârșova, unde vor fi întreruperi parțiale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3915 secunde