Cartierul Palazu Mare și localitățile Cumpăna și Cobadin, fără apă rece

99

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Palazu Mare sunt lipsiți de apă rece, astăzi, pentru câteva ore. Pentru executarea unor lucrări în cadrul POS Mediu extindere a rețelelor de alimentare cu apă, SC RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile, astăzi, între orele 9,00 și 15,00. Sunt afectați toți consuma-torii din cartierul Palazu Mare din Constanța. 

Tot astăzi, pentru realizarea lucrărilor de racordare a noii rețele la sistemul de alimentare cu apă, de pe strada Tractorului, din Cumpăna, SC RAJA SA oprește furnizarea apei potabile în intervalul 9,00 - 13,00, fiind afectați toți abonații din localitate. 

De asemenea, pentru executarea unor lucrări în cadrul POS Mediu de racordare a noului tronson principal de alimentare cu apă din localitatea Cobadin la vechiul sistem de furnizare apă, SC RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile, astăzi, între orele 8,00 și 18,00. Sunt afectați toți consumatorii din localitatea Cobadin. 

"Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4494 secunde