Casieriile RAJA, închise sâmbătă și duminică, de 1 și 2 ianuarie

179
Casieriile RAJA, închise sâmbătă și duminică, de 1 și 2 ianuarie - casieriiraja-1640945166.jpg

Articole de la același autor

RAJA S.A. aduce la cunoştinţă tuturor abonaţilor că, și în perioada sărbătorilorde Crăciun și Anul Nou, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilorde alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară fără întrerupere. Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924 vor fi preluatefără întrerupere.
"Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cupromptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelorapărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii săpoată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi", transmit reprezentanții RAJA.
Dacă doriți să vă achitați facturile la apă în această perioadă, trebuie să știți că toate casieriile RAJA au program redus vineri, 31 decembrie, între orele 8.00 și 13.00, iar pe 1 și 2 ianuarie, vor fi închise.
Începând de luni, 3 ianuarie, acestea își vor relua programul normal delucru. În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online,prin intermediul contului de client RAJA - https://contulmeu.rajac.ro/, prin transferbancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță potachita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incintamagazinelor „La doi Pași”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.784 secunde