Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat banii. Cum a ales numerele care i-au purtat noroc

245
Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat banii. Cum a ales numerele care i-au purtat noroc - loto-1695140675.jpg

Articole de la același autor

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, un bărbat de aproape 60 de ani din Calafat, s-a prezentat, marți, la Loteria Română să-și revendice câștigul, în valoare de 13.829.095,20 de lei (peste 2,78 milioane de euro), informează Loteria Română.


Bărbatul din Calafat a aflat că este marele câştigător luni dimineaţa, când şi-a verificat biletul. Potrivit sursei citate, acesta este cel mai mare câştig de până acum. Câştigătorul a declarat că joacă constant la Loto 6/49 de peste 20 de ani. Acesta consideră că perseverenţa este cheia succesului. Întotdeauna joacă o singura variantă simplă şi aceleasi numere, parte dintre acestea având semnificaţie personală.


Câştigătorul, care nu a dorit să-şi facă publică identitatea, a declarat că a avut întotdeauna încredere şi a sperat că va câştiga.


„Aveti încredere, jucaţi ca să câştigaţi. Dacă nu joci, nu câştigi”, le-a transmis câştigătorul tuturor jucătorilor la loto. Marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 2,78 milioane de euro, a fost câştigat la tragerea suplimentară Loto de duminică, 17 septembrie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3389 secunde