Cât costă Tamiflu, antiviralul căutat de români în farmacii. Medicamentele care conţin aceeaşi substanţă activă

8869
5
Cât costă Tamiflu, antiviralul căutat de români în farmacii. Medicamentele care conţin aceeaşi substanţă activă - pastile-1672942200.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre cele mai eficiente medicamente împotriva gripei A şi B, Tamiflu, se găseşte tot mai greu în farmacii, după ce numărul de îmbolnăviri a crescut rapid în ultima perioadă, potrivit Antena3


De mai bine de trei săptămâni s-a raportat o creştere alarmantă a infecţiilor respiratorii, camerele de gardă sunt tot mai aglomerate, iar unul dintre cele mai eficiente antivirale utilizate în tratarea gripei, Tamiflu, se găseşte tot mai greu în farmacii.


Cu toate acestea, Tamiflu nu este singurul medicament antiviral care conţine oseltamivir, substanţa activă care acţionează asupra virusului gripal, blocând anumite enzime de la suprafața acestuia.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, Ebilfumin şi Segasana conţin aceeaşi substanţă ca Tamiflu, astfel cele două antivirale pot fi utilizate cu succes în tratarea şi prevenirea gripei A şi B la adulţi, adolescenţi şi copii.


Comentează știrea

Gabi
5 ianuarie 2023
Preț

Păi, și cât costă?

Gripatu gigi
5 ianuarie 2023
Tamiflu

Si cat costa Tamiflu Isabel? te-ai luat cu cipiatul si ai ce ai vrut sa spui... Lasa te dreaqu , du te si vinde gogosi in târg!

Geta Pistol
5 ianuarie 2023
Mizerie de articol

Cat costa halatu?Vai steaua ta, Isabel...De ce tb sa te faci de râs la gazetă?!N ar fi mai onorabil sa dai cu sapa pe undeva,poate iti iese mai bine?!

Toni Grebla
6 ianuarie 2023
Muci pe ziar

Daca ne intrebi pe noi cat costa, pune dreq semnul intrebarii si lasa-ti nr de telefon sa ti-comunicam, analfabeto! Daca vrei sa ne spui tu, vezi ca n ai reusit nici sa copiezi de la antena 3...Felicitari!mamica ta citeste ce scrii tu?!

Turmentata Mita
6 ianuarie 2023
Fluflu

Alooo, redactia,dormiti?!N o vedeti pe asta ce face?! N-o mai lasati sa puna mana pe pix ca va face si mai de cacao si pe voi..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3717 secunde