Concurs Cât de bună este apa de pe litoral pentru îmbăiere

264

Articole de la același autor

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța analizează săptămânal calitatea apei de îmbăiere din mai multe puncte de colectare situate pe litoralul românesc. Monitorizarea apei se desfășoară cu scopul de a asigura condițiile de siguranță pentru turiștii care vizitează plajele Mării Negre în acest sezon estival.
În data de 11 iunie, inspectorii DSPJ au analizat apa din Năvodari și au catalogat drept excelentă apa din Tabăra Delfinul, Hanul Piraților, Camping Marina Surf și Popas III Mamaia. La Perla Majestic și în Campingul Pescăresc, apa este bună pentru îmbăiere. În aceeași zi, au fost recoltate probe din Mamaia, unde apa este excelentă în zonele Tabăra Turist, Enigma, Estival, Vega, Castel, Perla și Aurora și bună în zona hotelului Rex și la Cazino.
Apa de îmbăiere a fost analizată pe 11 iunie și în Constanța, în zonele Delfinariu și plaja Modern. Potrivit analizelor de laborator făcute publice vineri, calitatea apelor este excelentă în aceste puncte. Pe 13 iunie, inspectorii direcției au luat la control și apa din Eforie Nord, Eforie Sud și Costinești, unde analizele au arătat că apa este excelentă în toate zonele verificate, mai puțin în Eforie Sud, la Cazino, unde apa este bună pentru îmbăiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4347 secunde