Câți constănțeni primesc bani pentru Casa Verde

2001
Câți constănțeni primesc bani pentru Casa Verde - casaverde2011-1325849714.jpg
În cadrul sesiunii deschise în 2010 pentru Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, s-au depus 473 de dosare de finanțare. Dintr acestea au fost acceptate 401 dosare pentru care s-au întocmit contract de finanțare nerambursabilă.

Din cele 401 contracte de finanțare nerambursabilă, s-au semnat 365 de contracte către beneficiari și până la această dată s-au depus 296 de dosare de decontare.

În sesiunea 2011 pentru Casa Verde s-au semnat, până în prezent, șapte contracte de finanțare nerambursabilă, fiind depuse 384 de dosare de cereri. Până la această dată s-au analizat de către Administrația Fondului pentru Mediu nouă dosare, din care au fost acceptate șapte și au fost respinse două dosare. Pentru cele șapte dosare acceptate s-au întocmit șapte contracte de finanțare care au fost semnate de către beneficiari în cursul lunii decembrie. De asemenea, au fost depuse două dosare de decontare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum faci economie la curent electric
Pagina a fost generata in 0.8829 secunde