Cauți de lucru? Unde te poți angaja, în străinătate

254
Cauți de lucru? Unde te poți angaja, în străinătate - undetepotiangaja-1445795279.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care se gândesc să plece la muncă în străinătate au de unde alege joburi, în Europa. Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures România, 2.420 de locuri de muncă vacante. 


Cele mai multe posturi disponibile sunt în Spania, acolo unde se caută muncitori necalificați în agricultură, dar și în Portugalia, unde sunt propuse alte 600 de posturi de muncitori necalificați în agricultură. În Slovacia, sunt puse la bătaie 150 de posturi de asamblori mașini și echipamente mecanice, 150 de muncitori necalificați în industria automobilelor. În Republica Cehă, angajatorii propun 197 de locuri de muncă pentru 50 de lucrători în producție, la asamblarea aparatelor de aer condiționat, 50 de operatori, 50 de șoferi transport marfă internațional. 


În Marea Britanie, încă se mai caută 60 de îngrijitori de persoane, 60 de asistenți medicali, zece constructori structuri metalice - sudură în oțel. În Suedia, se găsește de muncă pentru 20 de femei de serviciu, 15 vopsitori auto, 10 medici generaliști, 10 dezvoltatori software și 10 mecanici auto. 50 de posturi de asistenți medicali generaliști sunt disponibile și în Germania, alături de 20 de posturi de operatori mașini și centrale, 15 șoferi de tir și zece agenți de pază. În Ungaria, un angajator are nevoie de 50 de operatori la asamblarea panourilor electrice, iar în Norvegia, se caută șase dulgheri, șase dulgheri-parchetari și doi tinichigii. 


Cele mai puține posturi sunt în Franța, cu două posturi de tăietori de lemne, un agent de curățenie, în Polonia, cu trei posturi de lăcătuși-sudori, în Belgia, cu două posturi de director audit în servicii financiare și în Austria, un post de asistent de proiect. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele și pot primi informații suplimentare cu privire la angajatori, domeniu de activitate, condiții de ocupare a posturilor, condiții de muncă și salarizare accesând portalul Eures național, www.eures.anofm.ro. 


Pentru informații suplimentare, solicitanții de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul Eures îi poate îndruma.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5144 secunde