CAZ ȘOCANT! Un tânăr ar fi adoptat pisici ca să le omoare în chinuri

493
CAZ ȘOCANT! Un tânăr ar fi adoptat pisici ca să le omoare în chinuri - puidepisica-1529132109.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 22 de ani, din Timișoara, este acuzat de moartea a două pisici pe care le-a adoptat. Polițiștii timișoreni au deschis dosar penal pentru schingiuirea sau uciderea animalelor și l-au chemat pe tânăr la audieri.

Totul a ieșit la iveală după ce o timișoreancă iubitoare de animale a postat pe Facebook că i-a dat spre adopție tânărului de 22 de ani doi pui de pisică în urmă cu câteva zile. Femeia spune că o perioadă a păstrat legătura cu acesta, însă ulterior tânărul nu i-a mai răspuns la mesaje și a blocat-o, relatează tion.ro.

Femeia a povestit că atunci când a mers acasă la tânărul respectiv a constatat că unul dintre puii de pisică era mort, altul în stare foarte gravă, iar al treilea, pe care nu i-l dăduse ea, agoniza.

Devenită virală pe internet, postarea a stârnit și reacția polițiștilor, care l-au chemat, joi, pe tânărul de 22 de ani la audieri. Oamenii legii spun că este vorba despre doi pui de pisică morți.

Tânărul timișorean le-a explicat polițiștilor că un dupal ar fi căzut peste cei doi pui de pisică în timp ce muta mobila în casă.

"În cursul zilei de astăzi polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 22 de ani ar fi ucis două pisici pe raza municipiului Timișoara. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de schingiuirea sau uciderea animalelor, iar polițiștii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurările producerii incidentului urmând ca la definitivarea acestora să fie propusă soluția corespunzătoare către parchet", spune Ionuț Sîrbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Sursa FOTO – tion.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9846 secunde