Ce cursuri gratuite pot face șomerii constănțeni

402
În luna martie 2013, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța organizează cursuri de formare profesională pentru meseriile de recepționer hotel, manager resurse umane, cameristă și îngrijitoare bătrâni la domiciliu. 


Sunt disponibile 150 de locuri, câte 50 pentru cursurile de cameristă și îngrijitoare bătrâni la domiciliu și câte 25 pentru recepționer hotel și manager resurse umane. "Prin organizarea și derularea programelor de formare profesională, A.J.O.F.M. Constanța își propune să vină, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor neocupate care doresc să dobândească noi competențe solicitate pe piața muncii, cât și în sprijinul angajatorilor care doresc să angajeze personal calificat", explică directorul executiv al A.J.O.F.M. Constanța, Emilia Murineanu.

Se pot înscrie la cursuri șomerii înre-gistrați în evidența A.J.O.F.M. Constanța (indiferent dacă primesc indemnizație de șomaj), care au urmat învățământul ge-neral obligatoriu. Persoanele interesate să participe la cursul de calificare în meseria de cameristă sunt așteptate la sediul A.J.O.F.M. Constanța, pe strada Lacului nr. 14, etajul al doilea, Compartiment Formare profesională, telefon 0241/481.550, în vederea înscrierii. Durata cursului este de 10 săptămâni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Social : Unde se pot angaja șomerii constănțeni
Pagina a fost generata in 0.4001 secunde