Ce faci dacă nu ai primit acasă înștiințarea de plată de la SPIT

414
Ce faci dacă nu ai primit acasă înștiințarea  de plată de la SPIT - cefacidacanuaiprimit-1457367620.jpg

Articole de la același autor

Campania de expediere a înștiințărilor de plată s-a încheiat. Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța a trimis toate scrisorile, atât către contribuabilii persoane fizice, cât și către cei persoane juridice.

În total, pentru persoanele fizice au fost emise 154.938 înștiințări de plată. mai mult de o treime din constănțeni au primit înștiințări de culoare roz, ceea ce înseamnă că au și obligații restante de anul trecut sau chiar mai vechi. Totuși, 101.772 din constănțeni sunt cu taxele și impozitele locale la zi.

De asemenea, pentru persoanele juridice au fost emise 18.917 înștiințări de plată, din care mai mult de jumătate, adică 10.427, sunt tipărite pe hârtie de culoare albă, reprezentând doar sumele datorate în anul curent, și 8.490 (45 la sută) sunt tipărite pe hârtie de culoare roz.

"Pentru persoanele fizice care dețin clădiri nerezidențiale sau mixte au fost expediate 10.459 de invitații cu privire la obligativitatea depunerii până la data de 31 martie 2016 a Declarației fiscale pentru stabilirea impozitului/taxei pe clădiri rezidențiale/nerezidențiale/cu destinație mixtă aflate în proprietatea persoanelor fizice. Dacă, din diverse motive, există contribuabili care nu au intrat în posesia înștiințărilor de plată sau a invitațiilor, aceștia sunt așteptați la ghișeele instituției în vederea clarificării situației", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5345 secunde