Când se plătește impozit pe spectacole

147
Când se plătește impozit pe spectacole - spit-1457024445.jpg

Articole de la același autor

Organizatorii de manifestări artistice, competiții sportive sau orice altă activitate distractivă, cu caracter permanent sau ocazional, sunt obligați să achite impozitul pe spectacole. Potrivit legii, acesta se plătește până pe data de 10, inclusiv, a lunii următoare celei în care se organizează spectacolul. 


"Până la aceeași dată se depune declarația «Decont lunar pentru stabilirea impozitului pe spectacole» și se anexează buletinul sau cartea de identitate a delegatului ori împuternicitului în original și copie și delegația ori împuternicirea în original și copie. Impozitul pe spectacole se calculează prin aplicarea cotei de impozit la suma încasată din vânzarea biletelor de intrare și a abonamentelor", explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun. 


Potrivit acesteia, în cazul unui spectacol, ca de exemplu o piesă de teatru, balet, operă, operetă, concert filarmonic sau altă manifestare muzicală, prezentarea unui film la cinematograf, un spectacol de circ sau orice competiție sportivă internă sau internațională, cota impozit este egală cu 2 la sută din încasările la bilete. În cazul oricărei alte manifestări artistice decât cele enumerate, cota de impozit este egală cu 5 la sută.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1206 secunde