Bonificație de 10% pentru cei care plătesc anticipat impozitul la Medgidia

158
Bonificație de 10% pentru cei care plătesc anticipat impozitul la Medgidia - bonificatieimpozitprimariamedgid-1456669090.jpg

Articole de la același autor

Contribuabilii din Medgidia pot plăti taxele și impozitele, beneficiind de o bonificație de 10%. Mai exact, până la data de 31 martie 2016, se acordă o bonificație de 10% pentru plata integrală anticipată a impozitului pe terenuri, clădiri și mijloace de transport. Reducerea se aplică atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.


Una dintre noutățile din acest an o reprezintă noul plan de zonare al mu-nicipiului, respectiv restrângerea zonei A, la clădirile aflate în Piațeta Decebal. Mai exact, o parte din străzile care până acum se aflau în zona A de aplicare a taxelor și impozitelor a trecut în zona B, zonă care are tarife de impozitare mai mici decât zona A. Această modificare a avut ca scop diminuarea costurilor la taxe și impozite pentru cetățenii din zonele vizate.


O altă modificare pe care cetățenii o vor resimți constă în aplicarea noului Cod Fiscal, aprobat prin Legea nr.227/2015, prin care proprietarii de locuințe vor plăti impozit pentru terenul pe care se află construcția, iar cei care locuiesc la bloc vor plăti impozit pe teren, reprezentând cotă indiviză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.594 secunde