Ce locuri de muncă sunt disponibile în străinătate

270
Ce locuri de muncă sunt disponibile în străinătate - muncaeures1-1493914304.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, angajatorii din Spațiul Economic European pun la dispoziția celor interesați 567 locuri de muncă vacante. 


Așa cum s-a întâmplat în ultima vreme, cele mai multe oferte vin din partea italienilor (280), pentru infirmieri, asistenți medicali și îngrijitori la domiciliu. Un număr aproximativ egal de joburi au angajatorii din Germania (125), valabile pentru șoferii profesioniști, fizioterapeuți, excavatoriști, ingineri testare echipamente semicon-ductoare automate, grădinari, mecanici instalații sanitare etc. 


În Malta, șomerii pot opta pentru 50 de posturi operator mașini, zece de mecanic de avioane și alte zece de lucrători structuri metalice pentru avioane. Alte 50 de persoane mai pot fi angajate în Cehia, ca șoferi de autobuz, sudori, electricieni și mecanici auto. 
O ofertă mai slabă o au angajatorii din Belgia, care vin în întâmpinarea celor aflați în căutarea unui loc de muncă cu doar 13 oferte, valabile pentru mecanici de camion, electricieni de întreținere și reparații, operatori macara, sudori, tâmplari. 


Constănțenii interesați să ocupe un loc de muncă se pot prezenta direct la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul EURES îi poate îndruma și le poate da mai multe informații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5271 secunde