Ce planuri aveți în weekend? Evenimente multe și importante, la Constanța!

215
Ce planuri aveți în weekend? Evenimente multe și importante, la Constanța! - vremea41520613944-1572005359.jpg
Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța - "Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului"
Cantanta "Carmina Burana", de Carl Orff deschide cea de-a 45-a ediție a "Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului", duminică, 27 octombrie, de la ora 18:30. Eveniment de tradiție, festivalul se va desfășura în perioada 27 octombrie – 24 noiembrie și va cuprinde 13 reprezentații artistice (concerte simfonice, opere, spectacole de balet, recitaluri și o operetă) la care vor participa artiști de valoare atât din țară, cât și din străinătate.


Pe scena TNOB vor evolua soliștii Daniel Pop, Laura Eftimie și Doru Iftene, sub bagheta dirijorului Maestru Ciorei. Reprezentația va beneficia de interpretarea orchestrei simfonice și a corului TNOB, pregătit de Adrian Stanache, și a corului de copii al Colegiului Național de Arte "Regina Maria".


"Mamma Mia", sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța


Musicalul care a cucerit întreaga lume vine la Constanța, sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:00. "Mamma Mia!" prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Așa că decide să-i invite pe micuța insulă grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante. În distribuție: Loredana, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Sebastian Seredinschi.


"Soț de vânzare", duminică, 27 octombrie, de la ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța


Piesa de teatru, în regia lui Marius Gilea, redă eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Oxana, o tânără "modernă" până în vârful unghiilor și extrem de determinată îi propune Elena Vladimirovna, nevastă de profesie, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de "douăj" de mii. Din distribuție fac parte actorii: Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gilea.


Nu trebuie să ratați Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța 2019 ediția a IV-a care se desfășoară în intervalul 24 – 27 octombrie 2019 în mai multe locații din Constanța: Teatrul de Stat, Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" și Tomis Hub. Intrarea este liberă la toate evenimentele, în limita locurilor disponibile.


De asemenea, nu uitați de "Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni", dedicat promovării preparatelor tradiționale. 


Evenimentul se desfășoară pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" și aduce constănțenilor bunătăți după rețete moștenite din tată în fiu, din zona Dobrogei și nu numai. Până duminică, 27 octombrie, în intervalul orar 11:00 – 18:00, expozanții îi vor îmbia pe vizitatori nu doar cu cele mai gustoase delicatese, ci și cu cele mai bune prețuri.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8211 secunde