Ce premiu a primit Serviciul de Taxe și Impozite din Constanța

369
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) s-a clasat pe locul al doilea la "Competiția celor mai bune practici în administrația publică din România" al cărei scop a fost identificarea, evidențierea și diseminarea celor mai eficiente și inovative practici administrative.

Premiile de bună practică au fost decernate ieri, de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) în cadrul celei de-a IV-a ediții a conferinței internaționale "Inovație și calitate în sectorul public", la Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

La competiție au fost înscrise 43 de proiecte ale instituțiilor și autorităților administrației publice centrale și locale, lucrările fiind selectate de evaluatori aleși din cadrul ANFP, universităților, asociațiilor profesionale, publicațiilor de specialitate și ONG-urilor cu experiență bogată și rezultate reprezentative pentru dezvoltarea democrației în România.

SPIT este la a doua participare la concursul sus menționat, anul trecut ocupând locul al cincilea cu lucrarea "Certificatul de atestare fiscală online".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4141 secunde