Transferul auto se solicită în 30 de zile de la schimbarea domiciliului sau sediului societății

469
Transferul auto se solicită în 30 de zile de la schimbarea domiciliului sau sediului societății - masini-1317632206.jpg
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează contribuabilii, proprietari de mijloace de transport, că în cazul schimbării domiciliului sau a sediului au obligația să declare la ghișeele unice ale instituției data modificării și noua adresă în vederea efectuării transferului auto.
Transferul se solicită în termen de 30 de zile inclusiv, de la modificarea survenită. Persoanele fizice trebuie să completeze formularul tipizat privind cererea de transfer auto, copie a actului de identitate cu noua adresă de domiciliu și copie a cărții de identitate a mașinii. Persoanele juridice depun cerere privind transferul, copie a hotărârii AGA în care este menționată schimbarea sediului social, înregistrarea de mențiuni de la Registrul Comerțului, noul certificat de înmatriculare a societății, împuternicirea și copia după actul de identitate pentru persoana care se prezintă la ghișeu în numele societății.
Depunerea peste termen sau nedepunerea declarațiilor privind transferul mijloacelor de transport în termenul prevăzut de lege constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 la 500 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9513 secunde