Cum puteți plăti impozitele și taxele locale

1022
Cum puteți plăti impozitele și taxele locale - ghiseufinante-1315556181.jpg
Pentru a evita o eventuală aglomerare a ghișeelor instituției ca urmare a împlinirii la 30 septembrie 2011 a termenului scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului doi, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța recomandă contribuabililor să aleagă modalitatea de plată cea mai accesibilă pe care o au la dispoziție.
În acest sens, SPIT amintește persoanelor fizice și juridice, serviciile de plată oferite de instituție cu scopul de a limita timpul acordat în vederea achitării impozitelor și taxelor locale, astfel: plata cu numerar sau POS se poate efectua la ghișeele instituției din: str. Sulmona nr. 22, str. Atelierelor nr. 3, str. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C în incinta City Park Mall (sky level), str. Badea Cârțan nr. 3, str. Nicolae Grindeanu nr. 66 și str. Dumbrăveni nr. 1; plata cu numerar se poate efectua la ghișeele instituției din str. Ecaterina Varga nr. 25-27 (fostul Centru pentru Informare Cetățeni), str. Mamaia nr. 86 din incinta Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, la oficiile poștale din localitate și la ghișeele băncii Garanti; plata prin intermediul cardului bancar pe Internet. Pentru acest sistem de plată contribuabilii vor accesa site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Plata electronică" unde se vor autentifica cu nume utilizator și parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online; plata cu O.P. se poate efectua prin banca unde contribuabilul are cont deschis. Plata prin mandat poștal se poate efectua de la orice oficiu poștal din țară.
Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum și codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat poștal se găsesc pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2756 secunde