Ce reduceri primiți dacă plătiți impozitele integral, în avans

615
1
Constănțenii care se grăbesc să scape de grija impozitelor și taxelor pot beneficia de reduceri de 10 ori 5% din valoarea acestora. Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, în acest an, persoanele fizice și juridice beneficiază de bonificație la plata integrală și cu anticipație a tuturor obligațiilor datorate bugetului local până la împlinirea primului termen scadent, respectiv până la data de 31 martie 2012.

Potrivit H.C.L.M. nr. 145/2011 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2012, persoanele fizice beneficiază de bonificație de 10%, iar persoanele juridice de bonificație de 5 % la impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport.

Plata impozitelor și taxelor locale datorate pentru anul 2012, dar și pentru anii anteriori se poate efectua, fără a prezenta înștiințarea de plată, la orice ghișeu al instituției, la toate oficiile poștale din localitate, precum și la agențiile Garanti Bank.

La agențiile băncii Transilvania, se pot achita doar impozitele și taxele locale înscrise pe înștiințările de culoare albă, până la data 31 martie 2012 și doar în baza înștiințării de plată prezentate funcționarului de la ghișeu.

Pentru plata în două rate egale la termenele scadente, respectiv 31 martie 2012 și 30 septembrie 2012 nu se acordă bonificație. 

Comentează știrea

Mitica
29 februarie 2012
Vine campania!!!!!

Am scris si in Telegraf, ziarul oficiosilor psd, dar imi ,, taie" randurile imediat: NU PLATITI stimati constanteni impozitele, decat la termen, altfel mazare la vara iar va benchetui cu bugetul primariei, adica cu banii nostri. Vine campania, iar va inaugura fantani, esplanada la Flora(chiar in buza my hotels), din banii nostri, si multi PROSTI, ca nu pot sa le zic aaltfel..... vor pune botul......vai ce a mai facut raducu!!!!!!! Hai sactir, dom primar!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Sărăcia înghite județul Constanța
Pagina a fost generata in 0.4535 secunde