Ce se caută de muncă pe litoral. Sute de joburi disponibile pentru tineri

679
4
Ce se caută de muncă pe litoral.  Sute de joburi disponibile pentru tineri - fondcejoburi-1434117094.jpg

Articole de la același autor

La inițiativa Asociației Elevilor Constănțeni, AJOFM Constanța a organizat o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă pentru elevi și studenți. Peste 24 de agenți economici și-au arătat disponibilitatea de a angaja tinerii fără un loc de muncă și au pus la dispoziția acestora 652 de joburi, majoritatea în domeniul turismului.

Bucătar, ospătar, barman, spălătoreasă, călcătoreasă sau salvamar, sunt doar câteva dintre locurile de muncă ce s-au regăsit pe lista joburilor disponibile în cadrul Bursei Locurilor de Muncă, organizată la Constanța de AJOFM. Reprezentanții instituției spun că rezultatele sunt foarte bune iar prezența tinerilor la eveniment a fost destul de numeroasă.

"Din cele 215 persoane prezente la eveniment, 110 au fost selectate pentru al doilea interviu și 21 au încheiat un contract de muncă. Aceștia din urmă vor începe efectiv să lucreze începând cu prima zi a vacanței de vară, conform legii. Posturile ocupate sunt de barman, ospătar, ajutor de ospătar sau cameriste, joburi sezoniere", a precizat Adelina Vlad, purtătorul de cuvânt al AJOFM.

"Ne-au răspuns solicitărilor 24 de agenți economici, cu 652 de locuri de muncă, majoritatea acestora fiind în turism, pentru sezonul estival 2015. Această bursă a locurilor de muncă a fost organizată la cererea elevilor, studenților și agenților economici. A fost o bursă generoasă ca număr de locuri disponibile. Sperăm ca tinerii dornici să muncească să își găsească un loc de muncă adecvat și sper ca cei care vor reuși să încheie un contract de muncă să încheie contracte pe termen nelimitat. Agenții economici au venit pregătiți și cu locuri de muncă și pentru absolvenți.

Ne-am dori să organizăm lunar burse de locuri de muncă dacă agenții economici o cer, iar cei care sunt în căutarea unui loc de muncă își doresc să fie încadrați în muncă. Este o oportunitate de a aduce față în față agenții economici cu cei care sunt în căutarea unui loc de muncă , iar noi le scurtăm drumul spre a se angaja", a precizat Emilia Murineanu, directorul executiv al AJOFM Constanța.

Cum sunt stimulați angajatorii

Angajatorii beneficiază de un stimulent financiar lunar, în cuantum de 50% din valoarea indicatorului social de referință, pentru fiecare elev sau student încadrat în muncă în baza unui contract individual de muncă pe durată determinată, egală sau mai mică decât durata vacanței.

Încadrarea în muncă în baza unui astfel de contract poate fi cu normă întreagă sau part-time, iar stimulentul financiar se poate acorda pentru o perioadă de maximum 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic, pe perioada vacanțelor.

Cât privește angajarea ucenicilor, angajatorii care încheie astfel de contracte de muncă pot primi lunar, la cerere, din bugetul asigurărilor pentru șomaj, pe perioada derulării contractului de ucenicie, pentru un ucenic, o sumă egală cu 60% din valoarea indicatorului social de referință al asigurărilor pentru șomaj. 

Comentează știrea

catalin
13 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

andrei
13 iunie 2015
???

Dar cati angajeaza fara experienta?!?! Asta-i cel mai important, si nu faptul ca sunt disponibile sute de joburi.

catalin
14 iunie 2015
Proiect

Caut colaboratori in toata tara pentru extindere afacere online. Cerinte: - calculator cu conexiune la internet - cunostinte minime PC - adresa de email - inclinatie spre studiu si invatare - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Mai multe informatii solicitati la adresa de email: [email protected] Program part-time sau full-time (la alegere) Participare la proiecte nationale sau internationale (in functie de abilitatile dovedite) Nu este necesara experienta. Se ofera instruire gratuita. Plata garantata prin contract de colaborare legal. Veti trece mai intai prin etapa de instruire apoi daca doriti, veti incepe sa lucrati. Mentionez ca selectez doar persoane foarte serioase. ( in asteptarea informatiilor, verificati si folderul SPAM / Bulk ) Ofer si solicit seriozitate !!!

daniela
25 iunie 2015
cea mai noua oferta de lucru

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.436 secunde