Cum puteți învăța gratuit o meserie

500
1
Cum puteți învăța gratuit o meserie - cursurimeserii-1431259424.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța organizează, în perioada următoare, cursuri de formare profesională în mai multe meserii.

Este vorba despre cursuri de infirmier, de 20 săptămâni, cursuri de frizer, de 10 săptămâni, de machior, de 4 săptămâni și de stilist protezist - 4 săptămâni. De asemenea, cei care doresc pot învăța, în numai cinci săptămâni, meseria de cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor.

Persoanele interesate să participe la aceste cursuri de formare profesională sunt așteptate, în cel mai scurt timp, la sediul AJOFM Constanța, pe strada Lacului nr.14, la etajul al doilea, la Compartimentul de Formare Profesională, telefon 0241/481.550, în vederea înscrierii. Principala condiție pentru a se înscrie este ca persoana respectivă să fie șomer înregistrat în evidența AJOFM Constanța, fie că primește sau nu indemnizație. Pentru cursurile de infirmier, frizer, machior, stilist protezist unghii se cere minimum învățământul obligatoriu, iar pentru cursurile de cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, doritorii trebuie să fi absolvit liceul și să aibă diplomă de bacalaureat.

"Prin organizarea și derularea programelor de formare profesională, AJOFM Constanța își propune să vină, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor neocupate care doresc să dobândească noi competențe solicitate pe piața muncii, cât și în sprijinul angajatorilor care doresc să angajeze personal calificat", a declarat, directorul executiv al AJOFM Constanța, Emilia Murineanu. 

Comentează știrea

Vio
30 iunie 2015
Afacerea oamenilor cu biblioteca acasa!

Afacerea oamenilor cu biblioteca acasa! Ai acasa o biblioteca pe care o imbogatesti mereu cu noi carti? Atunci aceasta afacere este perfecta pentru tine! Este exact ceea ce ti se potriveste! Iti imbogatesti biblioteca si castigi bani! E asa de simplu! Pentru mai multe detalii, cauta-ma urgent la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3414 secunde