Ce se mai găsește de muncă în străinătate

1153
Ce se mai găsește de muncă în străinătate - locuridemunca2-1359638914.jpg
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, prin rețeaua Eures, propune, în această perioadă, 231 de locuri de muncă în străinătate. Se caută atât lucrători în agricultură, cât și ospătari, bucătari și ingineri.


În Danemarca, sunt disponibile 65 de posturi de culegători de căpșuni și culegători de mazăre. Plata muncii este în funcție de cantitatea recoltată, la kilogram. Se plătește echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1 euro pentru kilogramul de căpșuni și 0,6 euro pentru kilogramul de mazăre. 


Europark Rust din Germania angajează ospătari, barmani și bucătari. Pentru primele două posturi salariile sunt de 1.720, respectiv 1.750 de euro pe lună, iar pentru bucătari încep de la 1.720 de euro pe lună și pot ajunge la 2.100 de euro brut pe lună, în funcție de calificare și experiența profesională. Tot în Germania, trei parcuri de distracții angajează expozanți, cu salarii de aproximativ 800 de euro net pe lună sau 7,70 de euro brut pe oră. De asemenea, este disponibil un post de ajutor în agricultură, pentru o firmă familială, cu un salariu de 800 de euro net pe lună.


În Norvegia se caută mulți ingineri, de la geofizician, până la inginer electric sau automatizări. Se oferă salarii de aproximativ 5.700 de euro brut pe lună. În Polonia sunt propuse două posturi de referent validare informații în limba română, cu un salariu de 3.500 de zloți polonezi brut, pe lună. 


Iar dacă aveți specializare de medic stomatolog puteți opta pentru unul din cele două posturi libere în Slovacia, însă nu este specificat salariul. 


Informații suplimentare puteți afla la adresa www.eures.anofm.ro sau de la consilierul Eures Elena Pană din cadrul AJOFM Constanța, tel. 0241/481.553. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9002 secunde