Ce spune Comisia de Nutriție despre mâncarea din Spitalul Județean

486
Ce spune Comisia de Nutriție despre mâncarea din Spitalul Județean - cespunecomisia-1559758070.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu două zile, mai mulți constănțeni reclamau că mâncarea care le-a fost servită la cină pacienților nu are un aspect foarte plăcut și se temeau ca aceasta să nu fie cu probleme. Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța s-a autosesizat în acest caz și a analizat situația. Astfel, în cursul acestei zilei de ieri, a fost întrunită Comisia de Nutriție, care a făcut o următoarele precizări. 


"Cina, care a constat în cartofi natur cu brânză 200/150 gr și ceai cu lămâie, a fost pentru meniul comun și cel al aparținătorilor. Pacienții cu regim special au primit, în funcție de recomandări, alte meniuri (ex. dovlecei gratinați cu brânză de vaci, ceai de lămâie și o prăjitură, după caz, sau cartofi natur cu brânză de vaci, ceai cu lămâie, pâine și piept de pui). Ca urmare, aparținătorii au primit meniul comun, iar pacienții au avut meniul format din dovlecei gratinați cu brânză de vaci. În urma anchetei interne demarate, s-a stabilit că produsele erau conforme, în termen și fără modificări ale gustului. Meniurile au fost  întocmite de un asistent dietetician, în funcție de recomandările medicului curant.  În cadrul comisiei de nutriție întrunite astăzi s-a stabilit ca medicii nutriționiști din SCJU să monitorizeze îndeaproape meniurile întocmite de asistentul dietetician", au declarat reprezentanții unității sanitare. 


Ei au adăugat că feedbackul pacienților este foarte important pentru ei și îi roagă atât pe pacienți, cât și aparținători să sesizeze problemele cu care să confruntă, fie prin reclamații depuse la Registratura Spitalului, fie să completeze chestionarul de satisfacție care le este înaintat sau pe care îl pot găsi pe site-ul www.spitalulconstanta.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1821 secunde