Ce state europene mențin restricțiile în muncă pentru români

1530
1
Nouă dintre cele 11 state membre ale Uniunii Europene, care impun restricții în ceea ce privește munca pentru români, au anunțat Comisia Europeană că vor să prelungească aceste limitări.

Serviciul de presă al CE informează că până la sfârșitul anului trecut, 11 state membre nu aplicaseră încă legislația UE referitoare la libera circulație a forței de muncă pentru cetățenii din România și Bulgaria. Este vorba despre Belgia, Republica Cehă, Germania, Irlanda, Franța, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Austria și Marea Britanie. Dintre acestea, nouă continuă să aplice restricții românilor și bulgarilor în ce privește accesul liber pe piața muncii.

Cu toate acestea, în Italia și Republica Cehă, forța de muncă din Bulgaria și România beneficiază acum de prevederile legislației comunitare în domeniul liberei circulații.

Comisia Europeană precizează că toate restricțiile care mai sunt în vigoare trebuie să fie abolite până cel târziu la data de 31 decembrie 2013.

Comentează știrea

mihaela
8 ianuarie 2012
pentru toti ce vad acest articol parerea mea

sunt deacort pentru restrictia celor ce fac rau tarilor si ce ca nu au documente sunt multiiii romani ce au venit sa munceasca dar sunt putini ce muncesc adevarat eu cred ca au dreptate noi suntem pentru munca nu pentru furturi sau violuri sau crime ce ce nu respecta trimeteti acasa cu interdictie de a mai intra an tara respectiva rusine pentru ce ce au facut tara de ras

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3302 secunde