Ce taxe speciale trebuie să plătească agenții economici din Mamaia și Satul de Vacanță

186
Ce taxe speciale trebuie să plătească agenții economici din Mamaia și Satul de Vacanță - spit-1440175939.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța amintește persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate și întreprinderilor individuale/familiale care desfășoară activități economice în Stațiunea Mamaia și Sat Vacanță că datorează următoarele taxe:

- Taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice - este în cuantum de 0,3 lei/mp sau fracție de mp din suprafața utilă deținută. Termenul scadent pentru declara-rea, respectiv plata taxei a fost data de 01 iulie 2015.

- Taxa pentru spații verzi - este în cuantum de 31 lei/15 m2 sau fracțiune din aceasta pentru spațiile deținute în vederea desfășurării activităților economice, precum și pentru spațiile de locuit și 31 lei/loc de cazare pentru spațiile de cazare. Termenul scadent pentru declararea, respectiv achitarea acestei taxe a fost 01 iulie 2015.

- Taxa pentru promovare a turismului în stațiunea Mamaia și Sat Vacanță este stabilită diferențiat, în funcție de destinația spațiului și de zona unde acesta este amplasat. Termenul scadent pentru declararea, respectiv achitarea acestei taxe a fost 01 iunie 2015.

Formularele privind declararea taxelor sus-menționate se găsesc pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, la secțiunile "Persoane Fizice/Juridice" – "Documente declarare".

Plățile se pot efectua la toate ghișeele unice ale instituției, la oficiile poștale din localitate, la agențiile Garanti Bank și stațiile OMV-Petrom din municipiu sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, prin Internet Banking, prin intermediul telefonul mobil, cu ajutorul aplicației Etax Mobile SPIT, prin ordin de plată sau mandat poștal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5867 secunde