De mâine se răcește, la Constanța.

Ce temperaturi ne așteaptă

264
1
Ce temperaturi  ne așteaptă - vremea1-1455557451.jpg

Articole de la același autor

Primăvara de februarie se dovedește la fel de capricioasă ca și cea calendaristică. Avem când soare, când nori, mai vin și câteva ploi din când în când, iar temperaturile sunt oscilante. Meteorologii anunță o răcire bruscă a vremii, chiar dacă valorile rămân peste cele normale pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă slab, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 18 grade Celsius, cu un grad mai puțin decât ieri. La noapte, va fi parțial înnorat și vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 6 grade.

Mâine, vor fi nori în cursul dimineții și se vor semnala rafale de vânt, dinspre nord-est. Valorile termice se vor încadra între 5 și 9 grade. Noaptea va fi din nou mai mult înnorat. Joi sunt așteptate ceva averse, mai ales după-amiază, și va fi mai rece, cu doar 3 - 8 grade în termometre. În week-end se va încălzi iar și va fi vreme însorită. 

Comentează știrea

kemunmmoaEp
2 mai 2016
nEpTrHmOPFen

lTPSX1 alaaxhbqywby, [url=http://muqhixvzllzz.com/]muqhixvzllzz[/url], [link=http://pjfwfcyuwvoc.com/]pjfwfcyuwvoc[/link], http://lxlxwxvgncjn.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Februarie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6062 secunde