Cei mai mulți șomeri, interesați să lucreze în comerț

329
Cei mai mulți șomeri, interesați să lucreze în comerț - ceimaimultisomeri-1544366535.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a cuprins, anul acesta, în programele de formare profesională organizate prin intermediul centrelor regionale de formare profesională a adulților și centrelor proprii din cadrul agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, 23.179 de persoane.

Dintre acestea, 18.363 sunt șomeri, 2.778 sunt persoane beneficiare de formare la locul de muncă prin programe de ucenicie, 48 persoane sunt beneficiare de servicii gratuite de evaluare a competențelor, iar 198 sunt persoane beneficiare de servicii gratuite, altele decât șomerii. Restul de 1.792 persoane participante la cursuri de formare profesională fac parte din categoria celor care nu beneficiază de gratuitate, potrivit prevederilor legale în vigoare.

Cele mai căutate meserii pentru care s-au organizat programele de formare profesională gratuite pentru șomeri sunt: lucrător în comerț, inspector resurse umane, agent de securitate, operator introducere, prelucrare și validare date, bucătar etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Noiembrie 2018
Stire din Economie : Armata șomerilor se subțiază
Pagina a fost generata in 0.5619 secunde