Cel mai elegant machiaj, incomplet fără mascara!

195

Articole recomandate

Dacă ai urmărit vreodată clipurile instrucționale ale profesioniștilor de makeup ai remarcat că odată cu aplicarea straturilor de mascara efectul întregului machiaj este complet schimbat. Acest cosmetic este capabil de transformări absolut magice ori de câte ori este folosit. Fie că este vorba de un machiaj de zi, fie de unul de seară, accentuarea genelor va avea întotdeauna un efect care va face senzație.

Femeile din cultura arabă sunt renumite pentru machiajul puternic al ochilor. Acestea sunt probabil cele care au ridicat la rang de arta produsele destinate genelor, dezvoltând tehnici de aplicare din cele mai diverse pentru a obține un efect uluitor.

Inspirate de frumusețea mistică a femeilor arabe, artiștii de makeup din întreagă lume au încercat să preia aceste tehnici și să le facă cunoscute pe tot mapamondul. Actrițele de la Hollywood au adoptat rapid trendurile, imaginea lor trecând dincolo de micile și marile ecrane, cucerind inimile a milioane de fani.

Gene senzuale, cu efect cuceritor

Senzualitatea emanată de genele lungi, negre și arcuite este în competiție cu cea a buzelor acoperite de un gloss strălucitor sau de un ruj roșu pasional. Clipirile diafane ale genelor pot dezgheța într-o secundă chiar și cea mai reticentă inimioară, relaxând atmosfera. Indiferent de forma ochilor, rimelul îți va defini lookul final și îți va crește puterea magnetică, captivantă.

Nici cel mai spectaculos machiaj nu este complet până nu aplici 1-2 straturi de rimel sau mascara. Acest produs cosmetic miraculos accentuează intensitatea privirii și oferă ochilor un aspect foarte elegant și senzual.

Folosirea unui rimel pentru gene în corectarea anumitor mici imperfecțiuni este, de asemenea, un truc excepțional. Dacă ai ochii mici sau genele nu au tocmai dimensiunile care să impresioneze, aplicarea delicată a unui strat de produs va oferi volumul mult visat. De asemenea, dacă vrei să porți doar un machiaj lejer, fără prea multe farduri, apropiat de stilul no-makeup sau nude, prin simpla acoperire a genelor cu o culoare intensă, vei reuși să acaparezi toate privirile.

Volum, alungire și acoperire maximă

Ingredientele de calitate superioară sunt perfecte pentru femeia modernă care își dorește să fie frumoasă, seducătoare și unică în fiecare clipă a vieții sale. Formula inovativă a acestor produse cosmetice conferă un volum colosal genelor, le curbează și rezistă la transfer. O mascara de calitate nu va încărca niciodată genele și va putea fi folosită în mai multe straturi, prin aplicarea în zig-zag, cu ajutorul periei flexibile.

Mascara pentru volum, extra volum, arcuire, alungire sau de intensificare a culorii genelor va răspunde tuturor provocărilor pe care i le vei lansa, fără a te dezamăgi. Folosește o nuanță de negru intens pentru a-ți evidenția privirea. Umple și separă genele de la rădăcină și până la vârfuri, folosind peria precisă din silicon, ce învăluie fiecare geană și distribuie produsul în mod uniform.

Dacă vrei o acoperire maximă pe întreaga lungime a genelor, fără ca produsul să se întindă sau să curgă, aplică varianta waterproof, perfectă pentru zilele toride de vară sau pentru o petrecere la piscină. Formula de lungă durată, îmbogățită cu ceară și polimeri. va oferi genelor un volum de invidiat.

O mascara de calitate nu va irita ochii! Se va aplica cu ușurință, separând foarte bine genele și oferindu-le volum. Pentru o notă de exotism, încearcă un rimel albastru și zâmbește-i jovial verii de sub gene. Profită de noul pret pentru mascara waterproof si achizitioneaza produsul la doar 33.90 de lei!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8275 secunde