Cele mai frumoase pisici din lume vin la Maritimo!

533
1
Cele mai frumoase pisici din lume vin la Maritimo! - pisicimaritimo-1474565122.jpg

Articole de la același autor

Așa cum v-ați obișnuit deja, dacă e final de septembrie, la Maritimo Shopping Center e… MAGNIFICATS! Expoziția internațională de feline - WCF a devenit deja o tradiție la malul mării, fiind așteptată cu interes și zâmbete de sute de crescători și iubitori de animale! 


Anul acesta, în premieră extra-ordinară pentru România, primul exemplar din rasa Munchkin își va face apariția la expoziția de la Maritimo Shopping Center Constanța. Standardele sunt extrem de ridicate, peste 80 de pisici de rasă din România, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Rusia fiind prezente în cadrul Expoziției internaționale de feline, organizată de Clubul Felin Magnificats după stan-dardele World Cat Federation. 


Evenimentul, care va reuni zeci de crescători și sute de iubitori de feline, va avea loc în zilele de sâmbătă, 24 sep-tembrie, și duminică, 25 septembrie, în incinta Maritimo Shopping Center, intrarea III, între orele 11.00 și 18.00. 


Publicul va putea admira o diver-sitate de rase, precum Exotica cu părul scurt, Persana, Maine Coon, Ragdoll, Munchkin cu părul lung, Siberiana, Bengaleza, Scottish Fold, Highland Fold, Selkirk Rex, British Shorthair, Cornish Rex, Don Sphynx, Albastră de Rusia, Singapura, Sphynx. 


În ce privește concursul, în ambele zile se vor derula atât arbitrajele tradiționale, cât și arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate și pui/juniori. Programul este același atât pentru sâmbătă, cât și pentru duminică. În prima parte a zilei, va avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu și nominalizarea pisicilor selecționate pentru a participa în finală. Apoi va urma arbitrajul de ring, separat pentru adulți, adulți castrați și pui/juniori. 


În cea de-a doua parte a zilei, pentru Best in Show, arbitrii se vor reuni într-un complet, prin fața căruia vor trece finaliștii celor patru categorii: persane și exotice, păr semilung, păr scurt și orientale și siameze. Dintre toți finaliștii împărțiți pe aceste categorii, arbitrii vor alege câștigătorii zilei. 


Juriul este compus din doi arbitri internaționali - Kaai du Plessis, din Africa de Sud, și Francoise Dubois, din Franța. Pisicile desemnate câștigătoare vor primi cupe, rozete, mâncare și accesorii oferite cu generozitate de sponsori. 


Comentează știrea

Papu
23 septembrie 2016
Pisici

Aloooooooooo !, Andreea tu nu ai citit afișul cu programul expoziției ?. Pe afiș scrie orele 10-19, intrarea 2 (II). Tu ce ai scris în articolul tău ????????? Băi ziariști lu' pește voi pe ce lume trăiți ?! Vai mama voastră.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Vunk,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6024 secunde